Serviciul de mentenanta si suport IT pentru persoane juridice

Prin intermediul firmei noastre puteti obtine asistenta IT la sediu sau chiar leasing de personal specializat in IT pe perioada determinata sau nedeterminata. Oferim servicii de suport IT fara abonament lunar. Ofertele sunt personalizate si extrem de flexibile. Cel mai mare avantaj al unei astfel de colaborari este accesul la un specialist IT fara presiune pe bugetul firmei. Leasingul de personal va ofera avantajul de a nu mai avea griji legate de plecarile, inlocuirile pe timpul concediului, etc.Ce oferim

Serviciu personalizat

Daca aveti nevoie de inginer permanent sau doar de suport ocazional atunci noi avem solutia perfecta pentru dumneavoastra.

Fara abonament

Colaborarea nu presupune un abonament lunar. Putem colabora in baza unui contract ce prevede taxarea orara sau la interventie.

Flexibilitate si siguranta

Personalul este unul in permanenta pregatit sa ofere solutii moderne pentru orice situatie. Puteti beneficia de suport IT in orice zi a saptamanii, fara timpi indelungati de asteptare.

Inginer dedicat

Suportul IT va fi oferit de un inginer ce va cunoaste in detaliu problemele firmei.

in plus va oferim...

First service pune accentul pe calitate la preturi accesibile
Indiferent daca faceti reparatia in serviceul nostru sau nu, diagnosticarea este gratuita si se efectueaza pe loc.
Pentru a obtine cele mai bune rezultate de la laptopul sau desktopul dumneavoastra va vom face cele mai pertinente recomandari fara costuri suplimentare.