Servicii de reparatii, upgrade si cresterea performantei

Centrul nostru, situat in Piata Universitatii, va asigura intreaga gama de lucrari necesare restaurarii unui laptop sau desktop. Reparatii calculatoare cu garantia lucrarii deoarece utilizam piese de calitate, noi, de la furnizori verificati. Furnizorii de piese pentru laptop sau desktop cu care noi colaboram ne ajuta sa avem la dispozitie orice componenta intr-un timp extrem de scurt. Detinem un laborator specializat in recuperarea de date de pe orice mediu de stocare asigurand astfel cel mai inalt nivel de siguranta a datelor voastre.Alte Servicii

Curatarea sistemului de racire

Blocarea circulatiei corecte a aerului duce la o supraincalzire a pieselor fapt ce poate determina dezlipirea acestora de pe placa de baza.

Recuperare date

Cauzele pentru care datele devin inaccesibile sunt multiple: firmware, bad-uri, defecte mecanice. Oricare din acestea pot fi remediate in cadrul departamentului nostru dedicat.

SERVICE MACBOOK

Oferim servici de reparatii pentru Macbook Pro si Macbook Air. Instalari, reconditionari, piese de schimb, reparatii alimentare si placi de baza.

Upgrade pentru sisteme

Adaugarea memoriei va duce la cresterea considerabila a vitezei calculatorului. Daca aveti nevoie de mai mult spatiu de stocare atunci puteti apela la optiunea de a achizitiona un HDD sau SSD nou platind doar diferenta intre cel detinut si cel nou.

Indepartare Virusi, malware, spyware, keylogger

Toate actiunile pe care le intreprindeti online pot sa dauneze stabilitatii sistemului. Aceste programe actioneaza in background ingreunand considerabil procesele pe care doriti sa le desfasurati. Devirusarea si curatarea registrilor va creste performanta calculatorului.

in plus va oferim...

First service pune accentul pe calitate la preturi accesibile
Indiferent daca faceti reparatia in serviceul nostru sau nu, diagnosticarea este gratuita si se efectueaza pe loc.
Pentru a obtine cele mai bune rezultate de la laptopul sau desktopul dumneavoastra va vom face cele mai pertinente recomandari fara costuri suplimentare.

Probleme frecvente

Pentru a veni in ajutorul vostru iata care sunt cele mai frecvente situatii intalnite in service pentru laptop sau desktop:

 • Calculatorul nu porneste:
  Trebuie verificata sursa de alimentare. Ulterior se va trece la verificarea intregului circuit de alimentare.
 • Laptopul sau calculatorul functioneaza o perioada apoi se blocheaza:
  Se va verifica eficienta sistemului de racire. Se va verifica starea de santate a placii video sau a celorlalte componente.
 • Laptopul sau desktopul meu porneste dar nu afiseaza imagine:
  Vom verifica daca imaginea este redata pe un dispozitiv extern (in cazul laptopurilor) sau daca imaginea este redata prin placa dedicata a desktopului.
 • Laptopul meu merge foarte incet:
  Reparatie software: se verifica driverele sau intreaga stare a sistemului de operare.
  Reparatii hardware: Se verifica starea de sanatate a hardiskului, a memoriei si a procesorului.
Probleme frecvente